Iloiloga o le atinaʻeina o pisinisi faʻaaogaina faʻafomaʻi

tala fou

Iloiloga o le atinaʻeina o pisinisi faʻaaogaina faʻafomaʻi

Iloiloga o le atina'e o lemea fa'aaoga fa'afoma'ialamanuia

-O le manaoga maketi e malosi, ma le lumanai atinae gafatia e tele.

 

Upu autu: mea fa'aaoga fa'afoma'i, matutua o le faitau aofa'i, lapo'a maketi, tulaga fa'alenu'u

 

1. Atina'e talaaga:I le tulaga o manaoga ma faiga faavae,mea fa'aaoga fa'afoma'io lo'o fa'asolosolo ona atina'e.Faatasi ai ma le televave o le tamaoaiga, o loʻo faasolosolo malie le faʻaleleia o tulaga o le soifuaga o tagata, ua sili atu le gauai atu o tagata i mataupu tau le soifua maloloina, ma faʻaalu atili i le tausiga o le soifua maloloina.E tusa ai ma le National Bureau of Statistics, o tupe faʻaalu mo le soifua maloloina ua siitia mai le 1451 yuan i le 2017 i le $ 2120 i le 2022. I le taimi lava e tasi, o le tikeri o le matua i loʻu atunuu o loʻo faʻateleina, ma o loʻo i ai se manaʻoga sili atu mo togafitiga faafomaʻi.O faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai o le faitau aofaʻi o le 65 ma luga atu o loʻo faʻaalia foi le faʻatupulaia o tulaga, faʻateleina mai le 159.61 miliona i le 209.78 miliona.O le faasolosolo malie o le faʻateleina o le manaʻoga ua faʻaosoina ai le faʻaauauina pea o meafaigaluega faʻafomaʻi, ma le tele o maketi o mea faʻaaogaina faʻafomaʻi o le a faasolosolo malie ona faʻalauteleina.

1

 

O le falema'i e feso'ota'i ma le ola ma le saogalemu o tagata, ma o lo'o avea pea ma pisinisi autu i le atina'e o le atunu'u.Ae ui i lea, i tausaga talu ai nei, o faʻafitauli e pei o le siʻitia o tau ma le faʻaaogaina o nisi o mea faʻapitoa faʻafomaʻi ua faʻaalia soo, ma o le maketi mo mea faʻaaogaina faafomaʻi ua vevesi.O lo'o fa'atupula'ia le tulaga fa'ata'atiaga i se faiga fa'atonu, ma ua tu'uina atu e le setete se fa'asologa o faiga e va'ava'ai ai le falema'i fa'atau oloa.

Faiga fa'avae talafeagai ole alamanuia fa'aaogā fa'afoma'i
fa'asalalauaso pfa'asalalau matagaluega pigoa ole igoa anotusi o le faiga faavae
2023/1/2 Malo o le Malo o Saina Manatu i le Fa'amalosia o le Puipuiga o Aia Tatau o Meatotino i le Fa'alapotopotoga o Fa'atauga Fa'atauga Tutotonu. Taulai atu i oloa e a'afia ai tulaga lamatia o meatotino tau le mafaufau i le tele ma le maualuga o vaila'au fa'atau ma mea'ai fa'afoma'i o lo'o fuafua e faia fa'atotonugalemu fa'atauga ma le aofa'i.
2022/12/15 National Development and Reform Commission, Republic of People's Republic of Saina 14 Fa'alautelega o le Lima Tausaga o le Fuafuaga Fa'atino o Ta'iala mo Tulaga Mana'oga Fa'atino atoatoa le fa'atauga fa'atotonugalemu o vaila'au ma mea'ai fa'afoma'i, fa'aleleia le fa'atulagaina o tau mo 'au'aunaga fa'afoma'i, ma fa'atelevaveina le fa'alauiloaina o le tele o nofoaga o foma'i.Faʻamalosia le atinaʻeina o auaunaga faʻafomaʻi lautele ma faʻateleina le tuʻuina atu lelei o auaunaga vaevae e pei o togafitiga faʻapitoa.Fa'asilisili auaunaga fa'alesoifua maloloina ma atina'e le alamanuia fa'alesoifua maloloina.
2022/5/25 Malo o le Malo o Saina Galuega Autu o le Fa'alolotoina o le toe fuata'iga o faiga fa'afoma'i ma le soifua maloloina I le tulaga o le atunu'u, o se vaega o mea fa'atau fa'afoma'i maualuga tau mo le tuasivi sa fa'atinoina i se faiga fa'atotonugalemu.Mo vaila'au fa'atau ma le tele o le taumafa ma le maualuga o le fa'atauga i fafo atu o le fa'alapotopotoga a le atunu'u, ta'ita'ia itumalo e fa'atino pe auai i fa'atauga fa'atasi.Fa'atino se fa'atauga fa'atotonugalemu fa'atasi ma le aofa'i e fa'aleleia atili ai le feso'ota'iga o le toe fa'aleleia o vaila'au ma mea fa'atau fa'afoma'i maualuga.

masini faafomai 3

 

2.Development tulaga: faʻaaogaina faʻafomaʻi e faʻaaogaina lautele, ma o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o maketi.

 

Ona o le tele o ituaiga ma le tele o mea'ai fa'afoma'i i totonu o lo'u atunu'u, e leai se tulaga fa'avasega fa'atasi mo mea fa'aaogā fa'afoma'i i lenei la'asaga.Ae ui i lea, e tusa ai ma le taua o mea faʻaaoga faʻafomaʻi i faʻaoga faʻapitoa, e mafai ona vaevaeina i latou i mea faʻatau faʻafomaʻi maualalo-taua ma mea faʻaaogaina faafomaʻi maualuga.E ui lava o le tau o mea faʻaaogaina faʻafomaʻi e maualalo le tau, o le aofaʻi o loʻo faʻaaogaina e fai si tele, lea e fesoʻotaʻi vavalalata ma manaʻoga taua o tagata gasegase.Mai le vaaiga o le fausaga maketi o le maualalo-tauamea'ai fa'afoma'i, tui tuima mea tau le tumama fa'afoma'i e sili atu nai lo le 50%, lea e sili atu nai lo le 50% o oloa tu'i tui.O le fua faatatau e 28%, ma o le vaega o mea faafomai ma tumama e 25%.Ae ui i lea, o mea faʻaaogaina faʻafomaʻi maualuga e leai se aoga i le tau, ae o loʻo i ai a latou manaʻoga faʻapitoa i le saogalemu ma faʻaaogaina lautele i falemaʻi.A fua i le fua faatatau o oloa faʻaaogaina faʻafomaʻi e maualuga le tau, o mea faʻaoga faʻapitoa e faʻaaogaina e tusa ma le 35.74%, o le maualuga lea i le maketi.Tulaga muamua, soso'o ai ma mea e fa'aaogaina fa'ato'aga, e tusa ma le 26.74%, ma mea fa'aaoga fa'afoma'i mata lona tolu, e 6.98%.

 

Sainamea fa'aaoga fa'afoma'ifausaga maketi

mea'ai fa'afoma'i 4

mea'ai fa'afoma'i 5

 

I le taimi nei, o mea faʻaaogaina faʻafomaʻi mo tui ma tuʻituʻi e mafai ona vaevaeina i totonu o le infusion, puncture, tausimaʻi, faʻapitoa ma tagata faʻatau, ma o latou fanua talosaga e matua lautele lava.O loʻo faʻasolosolo malie le manaʻoga mo oloa tuʻi, ma o le lumanaʻi atinaʻe e tele, ma o lona tele maketi o loʻo faʻaalia ai le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe.E tusa ai ma fuainumera, i le 2021, o le tele o maketi o tui faafomaʻi a loʻu atunuu ma oloa tuʻiina o le a oʻo atu i le 29.1 piliona yuan, o le faʻatupulaia o le 6.99% i lea tausaga ma lea tausaga faʻatusatusa i le 2020. i le fua faatatau o le 14.09% i le 33.2 piliona yuan.

9

Mea'ai fa'aaogā fa'aaogāfa'asino i mea e fa'aaogaina e fa'aoga maualuga i le taotoga fa'alavelave toto, fa'aoga nila tu'i, uaea ta'iala, catheters ma isi mea fa'aaoga e fa'aofi atu ai i totonu o le manu'a mo togafitiga fa'aletonu e ala i alātoto.E tusa ai ma le nofoaga o togafitiga, e mafai ona vaevaeina i latou: Cardiovascular interventional consumables, Cerebrovascular interventional consumables ma peripheral vascular interventional consumables.E tusa ai ma fuainumera, mai le 2017 i le 2019, o le tele o maketi o oloa faʻatau a Saina na faasolosolo malie ona faʻatuputeleina, ae o le maketi o le a faʻaitiitia i le 2020. E mafua ona o le setete na faʻatulagaina le faʻatauga tuʻufaʻatasia o mea faʻapitoa faʻafomaʻi faʻatau oloa i na tausaga. , e mafua ai le pa'u o tau o oloa., lea na mafua ai le faʻaitiitia o le maketi o le 9.1 piliona yuan.I le 2021, o le aofaʻi o maketi o oloa faʻatau a Saina o le a oʻo atu i le 43.2 piliona yuan, o se faʻaopoopoga laʻititi nai lo le 2020, e 3.35%.

10

I tausaga talu ai nei, ua afaina i lalo ole manaoga, le tele o maketi omea fa'aaoga fa'afoma'iua faʻatupulaia i lea tausaga ma lea tausaga, mai le 140.4 piliona yuan i le 2017 i le 269 piliona yuan i le 2021. O loʻo faʻamoemoeina o le faʻatupulaia o le faitau aofaʻi o tagata matutua i le lumanaʻi, o le a faʻateleina le aʻafiaga o faʻamaʻi faʻamaʻi eseese.O le aʻe i lea tausaga ma lea tausaga, o le numera o falemaʻi ma le numera o falemaʻi ua faʻateleina vave.O le tele o faʻavae o suʻesuʻega ma togafitiga faʻamaʻi, aemaise lava falemaʻi falemaʻi, ua aumaia ai le tele o avanoa maketi mo le atinaʻeina o falemaʻi faʻaaogaina.I le 2022, o le a oʻo atu i le 294.2 piliona yuan le aofaʻi o maketi o meaʻai faafomaʻi, o le siʻitia i lea tausaga ma lea tausaga e 9.37% mai le 2021.

11

 

3. Fa'atulagaina o Atina'e: E fai lava si maualuga o tupe mama fa'asili o pisinisi fa'aaogaina fa'afoma'i e fai si maualuga, ma e fai lava si malosi o le tauvaga maketi.

 

Faatasi ai ma le tuputupu aʻe masani o le faitau aofaʻi o le lalolagi, o le matua o le faitau aofaʻi, ma le tuputupu aʻe o le tamaoaiga o atunuʻu atinaʻe, o le a faʻaauau pea ona tuputupu aʻe le maketi o masini faafomaʻi i le lalolagi i se taimi umi, o lea o le a faʻaauau pea le gaosiga ma le faʻatau atu o masini faʻafomaʻi e kamupani faʻapitoa. ia faateleina.

 

4. Atina'e tulaga: O le faagasologa o suiga i totonu o le atunuu ua faatelevaveina, ma o loʻo faʻaaogaina mea faʻafomaʻi o loʻo faʻafeiloaʻi i se vaitaimi auro o le atinaʻe

 

1. A'afia i le mana'omia o fale gaosi oloa i lalo, o mea'ai fa'afoma'i na fa'atosina ai le atina'e vave

Faatasi ai ma le atinaʻeina o auaunaga faʻafomaʻi ma le soifua maloloina a Saina, o mea faʻaaogaina faʻafomaʻi o loʻo faʻateleina le taua i auaunaga faʻafomaʻi.O mea'ai fa'afoma'i e le gata ina fesoasoani i le fa'aleleia atili o le saogalemu o asiasiga ma puipuia ai le sosolo o fa'ama'i e mafua mai i masini fa'afoma'i i le va o foma'i ma gasegase, ae fa'apea fo'i le tele o oloa, e pei o pusa ta'otoga tu'u'ese, mea fa'atau e mafai ona fa'aaogaina, ma isi. E taua tele le a'afiaga. aafiaga, ma lona tulaga lelei ma le saogalemu e fesootai ma le soifua maloloina ma le ola o gasegase.I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le matua o le faitau aofaʻi, faʻaleleia le faʻaleleia ma le faʻaleleia atili o le totogiina o le gafatia e mafua mai i le toe fuataʻiga fou faafomaʻi, o le numera o falemaʻi ma le faʻateleina o le aufaigaluega faafomaʻi e mamao mai le tausisia o manaoga maketi.O le le lava o le sapalai ua avea ma feteenaiga autu o le taimi nei "faigata i le vaai i se fomaʻi", lea na mafua ai Saina Faatasi ai ma le malosi o le atinaʻeina o le falemaʻi i lona tulaga atoa, o loʻo faʻauluina e le falemaʻi oloa faʻaaogaina se vaitaimi auro o le atinaʻe.

2. Ua manino le tulaga o le suitulaga o aiga

I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻasalalau soo e loʻu atunuʻu faiga faʻavae e faʻamalosia ai le atinaʻeina o masini faʻafomaʻi i totonu o le atunuʻu, ma o kamupani masini faʻafomaʻi i totonu o le atunuʻu ua faʻalauiloaina se vaitaimi avanoa auro.I le avea ai o se vaega taua o maketi o masini faʻafomaʻi, o mea faʻaaogaina faʻafomaʻi e maualuga le tau o loʻo i ai le aofaʻiga atoa o vaega pe a maeʻa le tele o tausaga o atinaʻe vave.Ae ui i lea, talu ai o le tele o vaega o maketi i totonu o le atunuʻu o loʻo pulea pea e oloa faʻaulufale mai mo se taimi umi, o le tele o sea maketi o oloa faʻatau faʻatauga maualuga o loʻo nofoia e tagata gaosi oloa mai fafo, ma na o ni nai ituaiga o oloa i totonu o le atunuʻu o loʻo i ai se tulaga patino.I lenei tulaga, ua tuʻuina atu e le setete se faasologa o faiga faʻavae e faʻaleleia ai le atinaʻeina o pisinisi.Mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le faʻalauiloaina o faiga faʻavae faʻatauga, e le gata ina mafai e atinaʻe taʻutaʻua i totonu o le atunuʻu ona ausia le faʻavavevaveina o sea maketi, ae o loʻo nofoia foʻi avanoa lelei ma manumalo i le faʻatuatuaga a fomaʻi.Ua faataatia se faavae lelei mo le tele o oloa fou e ulufale atu i le falemai i le lumanai.O oloa fa'atau a le atunu'u ua amata fo'i ona fa'atosina le tautotogo o atina'e.

3. Ua fa'aleleia atili le fa'atonuga o le alamanuia, ma ua fa'amalosia le fa'afaigaluegaina o le R&D o atina'e

A'afia i faiga fa'avae a le atunu'u o le tele o fa'atauga, o le tau o mea fa'aaoga fa'afoma'i ua faasolosolo malie lava ona pa'u.E ui lava o loʻo i ai se tulaga lelei i tau o oloa mo kamupani taʻutaʻua i totonu o le atunuʻu, e iai foʻi tulaga lelei i le gaosiga o gafatia ma le sapalai gafatia.Ae ui i lea, o lea ua mafua ai pisinisi laiti ma feololo.E faigata ona tauva ma kamupani taʻutaʻua, lea ua faʻateleina ai le faʻaogaina o pisinisi.E le gata i lea, ona o le pa'u tele o tau o tauofoga manumalo o le tele o mea tau togafitiga faafomaʻi, ua mafua ai se faʻalavelave puʻupuʻu i luga o le faʻatinoga o kamupani i totonu.O le tele o kamupani o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina suʻesuʻega ma atinaʻe tupe faʻafaigaluega ina ia maua ai ni vaega fou o tupe maua.

 


Taimi meli: Mati-16-2023